Myyn Siesta Framesin nelikulmaisia kirjontakehyksiä. Työ kiinnitetään näihin kehyksiin esimerkiksi maalarinteipillä (myös Micropore-haavateippi toimii hyvin), ompelua ei vaadita. Merkittävin työtä rajoittava tekijä on kehyksen leveys, pituussuuntaan mahtuu pitkäkin kangas, koska se rullataan ylä- ja alarullan ympärille.

. Lähikuva teippikiinnityksestä

Kehyksiä on eri kokoisia ja niiden osia voi vaihtaa keskenään. Kaikki voidaan postittaa kirjeenä.

Minikehys

Minikehyksen työleveys on 10 cm. Se soveltuu esimerkiksi aidanauhojen kirjomiseen tai renessanssipukujen mansettien ja kaulusten kirjomiseen. Mini mahtuu käsilaukkuun kuin käsilaukkuun. Mini maksaa 10 euroa ja toimituskulu on 4 euroa. Samoilla toimituskuluilla mahtuu kirjeeseen kaksikin miniä.

Keskikokoinen kehyspaketti

Keskikokoiseen kehyspakettiin kuuluu yhdet päädyt (työkorkeus n. 8-12,5 cm) ja kahdet rullat, lyhyempien leveys on 15 cm ja pidempien 23 cm. Keskikokoinen paketti maksaa 14 euroa ja toimituskulu on 6 euroa. Jos tilaat sekä minin että keskikokoisen paketin, saat toimituskuluista alennusta.

Pidemmät sivutpuut

Jos keskikokoisen paketin työleveys riittää, mutta haluat korkeamman työalueen, voit tilata ylimääräiset sivupuut, joiden työkorkeus on maksimissaan 20 cm. Ne maksavat 8 euroa ja kulkevat keskikokoisen kehyspaketin kanssa samassa ilman toimituskuluja. (Huomaa, että näiden mukana ei tule prikkoja ja siipimuttereita, joten et saa kahta kehystä yhtä aikaa tälläkään setillä.)

Jos haluat ostaa postitse kehyksen tai useampia, lähetä sähköpostia osoitteseen mari piste voipio at lucet piste fi ja kerro, mistä kehyksistä olet kiinnostunut. Yleensä myyn kehyksiä myös joillakin keskiaika- ja käsityömarkkinoilla, mutta näyttää vahvasti siltä, että koronan takia tämä jää vielä vuonna 2021.